Curaçao 2012

Vakantie 2012, Amalia Apartments Jan ThielDruk op de knop hiernaast en je kunt meer dan 400 foto's terugvinden van onze Curaçao vakantie in 2012.Deze vakantie op Curaçao stond in het teken van de opbouw, een nieuw project van "Kokkie", van "The Peacock".  Een nieuw te organiseren en te fabriceren Restaurant, gelegen bij een agenebisch Hotel, in een dito buurt. Waarbij door het Hotel gebruik werd gemaakt van de faciliteiten van dit mooie object, en dit in haar advertenties als onderdeel van het Hotel aan te prijzen. Wij moesten de "mistery gast" van het restaurant spelen, en dat hebben we een aantal dagen met genoegen gedaan.

 

Wederom misbruik van "Kokkie's" kwaliteiten.......


Vanaf 2010 t/m 2012 in de Jan Thiel buurt,  vlakbij Caracasbaai en Jan Thiel Beach (JT)

Amalia Apartments, Ultra schoon en een super fijne eigenaar, "Dr AA".....

 

Na dat jaar zijn we enkele jaren, van 2010 t/m 2012,  vaste gast geweest in het Ultra schone "AA-resort", aan de Kaya Damasco 18, in de Jan Thiel buurt. Deze straat loopt eigenlijk direct naar de JT-Beach. De eigenaar Haitham Metry met zijn (steeds uitgebreidere staf) zwaait daar de scepter.  Eigenlijk waren wij één van eerste gasten die ooit in dit mooie complex onze intreden hebben gedaan. Zelfs zo dat de eerste keer, al hadden we in ons "nakie" willen lopen er niemand was die ons zou hebben gezien, we waren op dat moment voor een paar dagen de enigen in ons mooie verblijf.

Diverse jaren zijn we zijn gasten gasten geweest.  Gekscherend heb ik destijds zijn onderkomen, "De AA-kliniek" genoemd, naar aanleiding van haar naam "Amalia Apartments"  en de eigenaar werd daardoor Dr. AA.  Zijn klinisch schone praktijk runde hij écht als zijn kindje. Iedere ochtend en iedere avond kwam hij even, schoonmaken en met zijn gasten een praatje maken, en daarnaast ook nog onze"pilletjes"  uitreiken.

 

naar Curaçao 2007-2023.....