· 

2020-08-24 Vooruitblik JO21 Sparta - NAC (vr)

Vooruitblik


2020-08-24 Vooruitblik JO21 Sparta - NAC (vr)


Morgenmiddag zullen de mannen van trainer Michael Dingsdag en zijn staf, aantreden tegen Sparta Rotterdam, op het befaamde "Kasteel".  Afgelopen zaterdagmiddag, waren de Bredanaars net te sterk voor hun leeftijdgenoten uit Nijmegen. Het werd dus een " NAC nekte NEC".  Deze wedstrijd werd onder af en toe erbarmelijke omstandigheden gespeeld, zodat ondergetekende  voor het eerst in mijn "plaatjes bestaan" een goed heenkomen heb gezocht.  Niet zozeer voor lijf en leden, maar eerder voor de apparatuur....

 

Binnen de selectie van NAC zijn enkele jongens opgenomen met een Rotterdamse achtergrond, of -clubs waar ze hebben gespeeld, zodat er tussen NAC en Sparta altijd wel een gezonde rivaliteit is te bespeuren.  Dit verhoogd vaak het sopje waar de wedstrijden mee zijn overgoten, zonder dat het de, zoals eerder gezegd, gezonde rivaliteit overschrijd.  Ondergetekende verwacht een leuke pot voetbal, waar beide clubs weer een hoop informatie uit kunnen halen. Zodat ze het ingeslagen pad kunnen voortzetten.  Vorig jaar was de uitslag van de uitwedstrijd in de competitie een doelpuntrijk 3-3 gelijkspel....  De laatste thuiswedstrijd werd met 1-3 verloren, mede doordat destijds Sparta-, en nu NAC keeper Ismaël François, een belangrijke penalty keerde..... (lees NAC-Sparta 1-3 (C))

 

Jongens veel succes bij al jullie wedstrijden, maar nooit vergeten nu WW (Wil om te Winnen) is later geen WW (WerkloosheidsWet). Én belangrijker het credo van NAC  NOAD, Nooit Opgeven Altijd Doorzetten..... (RR)