·

2022-10-08 JO08 SDV Barneveld-SC Hoevelaken 5-5 (2-2)

JO08-3 doet zichzelf tekort met één punt tegen SDV Barneveld, 5-5 (2-2)

Op deze heerlijke zonnige zaterdag maakte Linde haar debuut als officiële speler bij de Jo-8-3. Direct 3 kansen voor Sc Hoevelaken. Sterk begin en Barneveld komt maar moeilijk bij het eigen doel vandaan. Na een mooie bal van Genairo kon Hidde zo doorlopen naar het doel van de barnevelders.  0-1 Hoevelaken! Sdvb weet het even niet meer en er zijn direct weer kansen voor de hoevelakense strijders. Het is echt wachten op de 0-2. Alle trainingsuren beginnen hun vruchten af te werpen.

Na de kleine pauze neemt Yaman de plaats van Daan in onder de lat. Na wederom kansen over en weer en een goede redding van Yaman is het toch Sdvb die de 1-1 weten te scoren. Na de rust is het Sdvb die het betere van het spel kreeg. En direct de 2-1 binnen schoot. Het spel begint na het doelpunt gelijk weer voor Hoevelaken te worden. Genairo scoorde 2-2. Aftrap voor Sdvb in dit knotsgekke deel van de wedstrijd gelijk 3-2, 4-2 en de 5-2.

Het iswerkelijk waar niet bij te houden in deze wedstrijd. Hoevelaken herpakt zich en spel begint weer voor Hoevelaken te worden. Yem heeft een paar goede dribbels en het staat ook weer als een huis achterin. En na een slechte uittrap van de doelman van Sdvb is het Yem die slim de 5-3 binnen schoof.

Na wederom een kleine rust is het Daan die de plek onder de lat overneemt van Kay. Yem de baltovenaar van de jo8-3 heeft weer een geweldige dribbel in huis en weet de 5-4 binnen te prikken. De spanning is volledig terug. Yem schiet rakelings langs de paal en de 5-5 hangt in de lucht. Hidde op de paal. Het is echt een geweldige wedstrijd voor de neutrale toeschouwer en of ouders/opa's en oma's.

5-5 door Miró in het laatste fluitsignaal. Een zwaarbevochten punt waar de mannen van Sdvb wel het meest gelukkig mee moeten zijn. Super gespeeld jo8-3. Nu een paar weekjes rust op zaterdag.

Ps: Ditmaal was de professionele fotograaf uit Amsterdam ook weer aanwezig. Kortom mooie actiefoto's!